Mutari mobila ieftin, Firma transport marfa la preturi mici
Dispecerat NON STOP: 0766 300 700

Servicii de transport

TRANSPORT MARFA

transport marfa

Asiguram transport rutier de marfuri la nivel national, din orice localitate in orice localitate. Efectuam incarcari complete sau partiale, transportam orice tip de marfa in regim de urgenta cu autoutilitare de 3,5T.

TRANSPORT MOBILA

transport mobila

Asiguram servicii complete de transport mobila in Bucuresti si in tara. La cererea clientilor, asiguram personal calificat in mutari pentru impachetetare, incarcare si descarcare a mobilierului.

TRANSPORT FRIGORIFIC

transport frigorific

Autoutilitarele frigorifice pot transporta marfa perisabila si au temperatura controlata ce poate ajunge de la +20 la -20 grade. Acestea sunt igienizate dupa fiecare transport de catre o firma specializata.

TRANSPORT MOLOZ

transport moloz

Aveti garajul plin de tot felul de lucruri vechi? Va schimbati mobila si nu aveti unde sa o aruncati pe cea veche? Trebuie sa scapati de molozul ramas in urma constructiei? Daca da, va invitam sa ne contactati!

TRANSPORT OBIECTE MARI

transport obiecte mari

Aveti obiecte grele si fragile de transportat? Detinem autoutilitarele de 24m³ echipate cu obloane hidraulice ce pot ridica pana la o tona si pot intra fara restrictii in orice zona, chiar si in centrul istoric.

TRANSPORT DIVERSE

transport diverse marfuri

Transportam orice, de la obiecte personale fragile pina la deseuri necontaminate. Ne distingem fata de concurenta prin gama completa de servicii de transport pe care le prestam, pret si profesionalism.

Despre noi

Efectuam transport de marfa si mobila, cu autoutilitare de 3,5Tone in toate judetele Romaniei. Pretul unui transport local este 120 lei iar pentru transportul intre orase pretul porneste de la 1 leu/km si se calculeaza in functie de distanta, cantitate si alte servicii solicitate.
Sunati-ne: 0766 300 700

Urmariti-ne pe Facebook